IMG-20240403-WA0000

Boels in Nijmegen heeft ervoor gekozen om hun wasplaats te laten uitvoeren door ABBI Industrie, waarbij wij een hoogwaardige PU-cement vloer hebben aangebracht. Deze keuze was het resultaat van een grondige overweging van Boels, die op zoek waren naar een partner met de juiste expertise en ervaring om een duurzame en functionele oplossing te bieden voor hun intensief gebruikte wasplaats.

ABBI Industrie stond bekend om zijn vakmanschap, betrouwbaarheid en bijna 40 jaar ervaring in het aanbrengen van industriële vloeren. Voor Boels was het essentieel om samen te werken met een bedrijf dat niet alleen technische kennis heeft, maar ook oplossingen levert die naadloos aansluiten op hun specifieke eisen voor vloeistofdichtheid, duurzaamheid en veiligheid.

De PU-cement vloer die we hebben toegepast, biedt talloze voordelen voor industriële omgevingen zoals wasplaatsen:

  1. Uitstekende chemische bestendigheid: Deze vloer kan probleemloos omgaan met blootstelling aan agressieve stoffen zoals oliën, reinigingsmiddelen en andere chemicaliën die in een industriële omgeving vaak voorkomen. Dit zorgt ervoor dat de vloer niet alleen bestand is tegen slijtage, maar ook beschermt tegen corrosie en aantasting door chemische stoffen.
  2. Hoge mechanische sterkte: De combinatie van polyurethaan en cement zorgt voor een vloer die bestand is tegen zware belasting van voertuigen en machines, evenals intensief voetverkeer. Dit maakt de vloer uitermate geschikt voor gebieden zoals wasplaatsen, waar dagelijks zware voertuigen in en uit rijden.
  3. Hitte- en thermische schokbestendigheid: PU-cement vloeren zijn ontworpen om extreme temperaturen te weerstaan, wat betekent dat ze bestand zijn tegen zowel hoge temperaturen als plotselinge temperatuursveranderingen zonder scheuren of vervorming.
  4. Vloeistofdicht en hygiënisch: Een PU-cement vloer is volledig naadloos en vloeistofdicht, wat het risico op lekkages of infiltratie van vloeistoffen tot een minimum beperkt. Dit is cruciaal in wasplaatsen, waar water en andere vloeistoffen constant aanwezig zijn. Bovendien is het materiaal gemakkelijk schoon te maken, wat bijdraagt aan een hygiënische werkomgeving.
  5. Slipvastheid: Veiligheid is een topprioriteit, en dankzij de slipvaste afwerking van de PU-cement vloer kunnen medewerkers veilig werken, zelfs in natte omstandigheden. Dit vermindert het risico op ongelukken aanzienlijk.
IMG-20240404-WA0011

De keuze van Boels voor ABBI Industrie werd versterkt door onze klantgerichte benadering en flexibiliteit in het uitvoeren van projecten binnen de gestelde tijd en eisen. Dankzij de nauwe samenwerking en het vertrouwen in onze expertise, kan Boels nu rekenen op een onderhoudsvriendelijke vloer die aan de strengste eisen voldoet en jarenlang meegaat, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Met de nieuwe vloer in hun wasplaats is Boels klaar om hun operaties efficiënt en veilig voort te zetten, met de zekerheid van een robuuste, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloeroplossing die klaar is voor de toekomst.

IMG-20240404-WA0012

Net als Boels kunnen ook andere bedrijven rekenen op onze expertise en maatwerkoplossingen. Bent u op zoek naar een vloeistofdichte en robuuste vloer die aan de strengste eisen voldoet? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ABBI Industrie u kan helpen bij het realiseren van een duurzame, veilige en onderhoudsvriendelijke vloeroplossing voor uw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat uw werkruimte optimaal functioneert en jarenlang meegaat.

IMG-20240404-WA0016
2024 ABBI INDUSTRIE