2406 Abbi KineHerent 09

Met bijna 40 jaar ervaring in de industrie staan wij bij ABBI Industrie bekend om ons vakmanschap en onze hoogwaardige vloeroplossingen. Recent hebben we bij Kinépraktijk Rebuild in Herent een steentapijt mogen realiseren, en het resultaat heeft zowel de eigenares als haar klanten aangenaam verrast.

Een steentapijt is een samenstelling van kleine steentjes die met een hoogwaardig epoxy-bindmiddel worden vastgezet, wat resulteert in een robuuste en stijlvolle vloer. Dit type vloer is bij uitstek geschikt voor ruimtes die intensief worden gebruikt, zoals medische praktijken, kantoren, en showrooms. Steentapijt staat bekend om zijn slijtvastheid en eenvoudige onderhoud, en biedt een moderne uitstraling die in elke professionele omgeving past.

2406 Abbi KineHerent 04

Jolien Van Hoof, eigenares van Kinépraktijk Rebuild, koos voor steentapijt vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze benadrukt hoe gebruiksvriendelijk de vloer is: “Het onderhoud van deze vloer is super gemakkelijk,” zegt ze. “Daarnaast ontvang ik regelmatig complimenten van mijn klanten over de unieke uitstraling van de vloer en de speelse kleursamenstelling.”

2406 Abbi KineHerent 16

De voordelen van steentapijt

Steentapijt biedt verschillende voordelen, met name in professionele omgevingen zoals Kinépraktijk Rebuild:

  1. Duurzaamheid en slijtvastheid: Een steentapijt is een zeer duurzame vloer die bestand is tegen intensief gebruik. Het behoudt jarenlang zijn mooie uitstraling, zelfs in drukbezochte ruimtes zoals kantoren, medische praktijken en commerciële locaties.
  2. Onderhoudsgemak: Het naadloze oppervlak maakt het schoonmaken eenvoudig. Omdat vuil zich nauwelijks kan ophopen, is steentapijt een ideale keuze voor ruimtes waar hygiëne belangrijk is, zoals medische en therapeutische omgevingen.
  3. Esthetische flexibiliteit: Steentapijt is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen, wat veel ontwerpvrijheid biedt. Bij Kinépraktijk Rebuild kozen we voor een speelse kleursamenstelling, wat de ruimte een moderne en uitnodigende uitstraling geeft.
  4. Veiligheid en antislip: Steentapijt heeft van nature een antislipwerking, wat bijdraagt aan de veiligheid in ruimtes waar veel mensen in- en uitlopen, zoals in medische praktijken en commerciële ruimtes.
2406 Abbi KineHerent 06

Geschikt voor diverse professionele toepassingen

Steentapijt is een uitstekende keuze voor uiteenlopende professionele toepassingen. Naast kinépraktijken zoals bij Rebuild, biedt dit type vloeroplossing vele voordelen in:

  • Commerciële ruimtes en showrooms: Door de esthetische mogelijkheden en duurzaamheid is steentapijt ideaal voor winkels en showrooms, waar uitstraling en functionaliteit samenkomen.
  • Kantoren en werkruimtes: De robuuste en onderhoudsvriendelijke eigenschappen maken steentapijt een betrouwbare keuze voor intensief gebruikte werkruimtes.
  • Medische en therapeutische praktijken: Het onderhoudsgemak en de hygiënische eigenschappen maken steentapijt perfect voor omgevingen waar netheid en veiligheid een prioriteit zijn.

Bij ABBI Industrie zijn we trots op ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit. Met bijna vier decennia aan ervaring kunnen wij iedere ruimte transformeren met een vloeroplossing die aansluit bij de specifieke behoeften van de klant. Het project bij Kinépraktijk Rebuild is een voorbeeld van hoe wij maatwerk en kwaliteit combineren om de beste resultaten te leveren.

Heeft u interesse in een duurzame en stijlvolle vloeroplossing voor uw ruimte? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

 

2406 Abbi KineHerent 17
2024 ABBI INDUSTRIE